Kerst 2023

Dit jaar hebben wij weer geholpen met de kerstversiering binnen de huizen van de kinderen. Daarnaast konden we een grote groep kinderen blij maken met een cadeaubon, zodat ze dit jaar zelf hun kerstcadeau konden uitzoeken.


Blinkdag 'Moving good' april 2023

Ook deze blinkdag was weer een groot succes. Dit keer is er een breakdancer langs geweest die de kinderen een workshop heeft gegeven. Er waren zelfs echte profvoetballers. De kinderen hebben coole voetbal trucjes erbij geleerd! Ook mochten er schoenen en kleren uit het 'winkeltje' worden uitgezocht.

Wij willen graag de kinderen stimuleren om te sporten, daarom is er voor elk huis een sportpakket samengesteld, zoals halters, sportelastieken, gewichten, springtouw en bokssets. Hierbij hebben veel kinderen hun eigen nieuwe sportoutfit ontvangen. Voor de vrijetijdsbestedingen door het jaar heen, is er een boeren golfbaan aangelegd op hun terrein en hebben we boeren golfsets beschikbaar gesteld. 


Weekendtassen actie zomer 2023

Deze zomer hebben wij weekendtassen geregeld voor de kinderen die deze nodig hadden. Op deze manier kunnen zij ook op een prettige manier hun eigen spullen meenemen, bijvoorbeeld als zij naar hun ouders afreizen voor het weekend.